Recenze hotel Maximus

Ahoj holky, měla tady některá z vás svatbu v Maximusu? Když jsem hledala recenze, tak byly všechny cca 10 let staré a nebyly moc pěkné. Ráda bych zjistila, zdali se tam situace napravila nebo se mám raději dívat jinde. Moc děkuju :)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od chlupataponozka:

Ahoj holky, měla tady některá z vás svatbu v Ma…
@chlupataponozka S recenzemi je to těžké. Když si dáte seřadit na google recenze na Hotel Maximus Brno od nejnovějších, střídají se tam kladné i záporné a je těžko určit, co z toho je pravda, co z toho záměrná pomluva a co záměrná propagace. Při ověřování některých provozoven se setkávám i s tím, že někdo prohlásí, že provozovna je trvale uzavřena a o týden později další dva recenzenti napíší, jak byli úžasně spokojeni a jak jim chutnalo. Ve skutečnosti je to všude o lidech, kteří tam momentálně pracují a také na jejich momentálním psychickém stavu. Vy můžete být nadšena a další nevěsta zklamána nebo naopak.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od chlupataponozka:

Ahoj holky, měla tady některá z vás svatbu v Ma…
@chlupataponozka ahoj, nevím jestli ti mic pomůžu, ale byl jsem tam jako DJ před dvema týdny na stužkovaku. Ze strany hotelu a personálu vše proběhlo absolutně v pořádku. Zaměstnanci velmi milý a ochotni, všude čisto a vše upravené. Je to z mého pohledu rozhodně hotel na vysoké úrovni 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?